SEAT Thisted

Ny motorvariant og sportsligt FR-udstyr til SEAT Tarraco

SEAT tilbyder nu en Tarraco til kunder, som ønsker en økonomisk TSI-benzinmotor med DSG-automatgear og forhjulstræk. Og til entusiasterne er der en FR-model med masser af sportsligt udstyr.

SEAT Tarraco fås nu som 1.5 TSI DSG med forhjulstræk til priser fra 404.990 kr. Hidtil har man kunnet vælge mellem en TSI-motor med forhjulstræk og uden DSG-automatgear eller en TSI-motor med DSG-automatgear og firehjulstræk.

God brændstoføkonomi og sportslige præstationer

Med Tarraco 1.5 TSI DSG får man den økonomiske 1.5 TSI-benzinmotor kombineret med en komfortabel 7-trins DSG-automatgearkasse. TSI-motoren har automatisk cylinderfrakobling, som kan frakoble to af fire cylindre til gavn for brændstoføkonomien. Trods sin størrelse kan Tarraco 1.5 TSI DSG køre op til 13,9 km/l. Samtidig sørger 150 hk og 250 Nm for, at den store SUV accelererer til 100 km/t. på under 10 sekunder – helt præcist 9,5 sekunder – og topfarten er 198 km/t.

Fem eller syv sæder og alle udstyrsniveauer

Tarraco 1.5 TSI DSG kan fås med fem eller syv sæder og som udstyrsniveauerne Style, Xcellence og FR med masser af standardudstyr. Således har Style bl.a. frontassistent med fodgængerbeskyttelse, vejbaneassistent, 10,25” digitalt cockpit, for- og baglygter med fuld LED, 3-zoners klimaanlæg og 17” alufælge. Med Xcellence får man desuden bl.a. adaptiv fartpilot, parkeringsassistent, bakkamera, KESSY nøglefri betjening, navigation, SEAT Drive Profile med køreprogrammer, fodbetjent el-bagklap og 19” alufælge.

19” FR-alufælge og bredere skærme

Det sportslige udstyrsniveau, FR, er ikke kun en nyhed sammen med 1.5 TSI DSG. Det er en nyhed i almindelighed, som også kan fås med 2.0 TSI 190 hk 4x4 DSG7 og 2.0 TDI 190 hk DSG7 og med fem eller syv sæder. Tarraco FR stiller med en særlig FR-kølergrill, bredere skærme, 19” FR-alufælge – med mulighed for op til 20” – og en sportslig bagspoiler. Baglygterne, som går på tværs af bagklappen, understreger FR-looket sammen med de mange indfarvede detaljer.

Passagererne foran kan også glæde sig over de el-indstillelige sportssæder, hvoraf førersædet har hukommelse. De er beklædt med materialer, som giver en oplevelse af en kombination af sporty neoprene og sofistikeret læderhåndværk. Dertil kommer alupedaler og et sportsrat med FR-logo.

SEAT Tarraco FR koster fra 459.990 kr. som førnævnte 1.5 TSI 150 HK DSG7.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk