SEAT Thisted

Gode råd i vinterkulden

Selvom SEAT forbindes med kvalitet og driftssikkerhed, kan der opstå ekstraordinære situationer om vinteren, hvor du får brug for hjælp.

Her på værkstedet gør vi selvfølgelig alt hvad vi kan for at din bil skal være klar til kulde, sjap, is og salt. Skulle det utænkelige alligevel ske, at din SEAT ikke vil køre videre, så ring til SEAT Vejhjælp på telefon 70 20 18 58. De er klar til at finde en løsning. De nøjes ikke med at sørge for reparation eller bugsering af din bil. I visse tilfælde klarer de også gratis lånebil, alternativ transport, så du kan fortsætte med dine planer, selvom din bil ikke vil videre. Dine medpassagerer tager de sig selvfølgelig også af. 

Eneste betingelse for SEAT Vejhjælp er, at du har fået gennemført dit seneste forskrevne serviceeftersyn hos en autoriseret SEAT Servicepartner og at din SEAT er under 10 år. 

Læs mere om SEAT Vejhjælp

Hvis uheldet er ude...

bf66f0c9-4a4b-4a36-aabd-ffbd2be79f0d_637756769103099724.jpg

Uanset hvor koldt det er, giver det sved på panden at blive udsat for et uheld i trafikken. I den aktuelle situation er det nemt at miste overblikket. Men det er vigtig at huske at vælge det rigtige værksted til at udbedre skaden på din SEAT: Et autoriseret SEAT værksted. 

Det er dig, der bestemmer hvor bilen skal repareres

Selvom dit forsikringsselskab foreslår et uautoriseret værksted til at udbedre en skade, har du stadig mulighed for at forlange, at du vil have specialuddannede SEAT teknikere på banen. Udover deres særlige værktøj, som er skræddersyet til din SEAT, er du også sikker på, at der kun bruges korrekte reservedele, og at fabrikkens forskrifter følges under hele reparationen. På den måde bevares bilens køreegenskaber, fabriksgaranti, sikkerhed og værdi.

Få flere gode råd af vores medarbejdere